Arnhem

photomeer..

Geen landelijk verbod op trekkers bij boerenprotesten

miniEen landelijk verbod op trekkers tijdens boerenprotesten komt er niet. Dat zegt Hubert Bruls, voorzitter van het Veiligheidsberaad, maandagavond na afloop van het overleg tussen de 25 veiligheidsregio's.
Lees meer

Jongen (14) neergestoken in Rotterdam, twee minderjarigen aangehouden

miniOp de Kruiskade in Rotterdam is maandagavond een jongen van 14 jaar neergestoken, zo meldt de politie Rotterdam op Twitter. Twee meisjes van 17 jaar zijn aangehouden.
Lees meer

Nichtje Donald Trump mag per direct boek publiceren van de rechter

miniHet nichtje van de Amerikaanse president Donald Trump mag per direct het boek uitgeven dat ze heeft geschreven over haar familie, zo oordeelde het hooggerechtshof in New York maandag.
Lees meer

'Hackbedrijf NSO beweert data uit iCloud en Google Drive te kunnen halen'

miniHet Israëlische hackbedrijf NSO Group beweert in staat te zijn data uit onder meer iCloud, Google Drive en andere clouddiensten te halen, schrijft de Financial Times op basis van documenten en anonieme bronnen die bekend zijn met de verkooppitch van het bedrijf.
Lees meer

YouTube Music laat gebruikers wisselen tussen muziek en videoclip

miniDe muziekstreamingdienst YouTube Music biedt gebruikers met een update de optie om tijdens het spelen van een nummer eenvoudig te wisselen tussen de audio en de videoclip. De functie is beschikbaar voor ruim vijf miljoen nummers, maakt YouTube bekend op zijn blog.
Lees meer

Google Chrome maakt vaststellen van gebruik privémodus moeilijker

miniDe internetbrowser Chrome van Google gaat het voor websites moeilijker maken om vast te stellen of gebruikers de pagina in de privémodus bezoeken. Dat maakt Google bekend op zijn blog.
Lees meer

Volkswagen begint op 20 juli met Europese verkoop van elektrische ID.3-auto

Volkswagen begint op 20 juli met de verkoop van zijn nieuwe, volledig elektrische ID.3. Deze hatchback is vanaf dat moment te bestellen bij dealers in veel Europese landen. De leveringen beginnen in oktober.
Lees meer

Glary Utilities 5.146

Glary Utilities is een verzameling tools die een Windows-computer in goede conditie proberen te houden. Zo zijn er tools die de harde schijf van overbodige rommel ontdoen, kan het register worden opgeschoond en kunnen er diverse optimalisaties worden uitgevoerd. Ook wordt de privacy in de gaten gehouden, kunnen dubbele bestanden worden gevonden en kunnen per ongeluk verwijderde bestanden worden teruggehaald. Verder kan het programma informatie geven over de hardware en de lopende processen, waarbij het ook aangeeft of een proces veilig is of niet. Het programma is onder andere in het Nederlands te gebruiken en heeft naast de gratis versie voor thuisgebruikers ook een betaalde variant. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Glary Utilities 5.146.0.172 changelog:
Lees meer

Links