Arnhem

photomeer..

'OMT heeft nog geen concreet advies over heropening van sportscholen'

miniExperts van het Outbreak Management Team (OMT) geven het kabinet nog geen concreet advies over de heropening van de sportscholen, zeggen bronnen dinsdag tegen de NOS.
Lees meer

Handhavers patrouilleren extra in Brabant vanwege mogelijke jacht op wolf

miniBuitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) in Noord-Brabant patrouilleren extra in het gebied rond Heusden en Vlijmen, omdat mogelijk illegaal jacht wordt gemaakt op een wolf die in dat gebied is gesignaleerd. Dat meldt een woordvoerder van Samen Sterk in Brabant, dat de handhaving in de Brabantse buitengebieden verzorgt, dinsdag aan NU.nl.
Lees meer

Liveblog coronavirus | '99 werkenden in onderwijs en opvang positief getest'

mini
Lees meer

'Hackbedrijf NSO beweert data uit iCloud en Google Drive te kunnen halen'

miniHet Israëlische hackbedrijf NSO Group beweert in staat te zijn data uit onder meer iCloud, Google Drive en andere clouddiensten te halen, schrijft de Financial Times op basis van documenten en anonieme bronnen die bekend zijn met de verkooppitch van het bedrijf.
Lees meer

YouTube Music laat gebruikers wisselen tussen muziek en videoclip

miniDe muziekstreamingdienst YouTube Music biedt gebruikers met een update de optie om tijdens het spelen van een nummer eenvoudig te wisselen tussen de audio en de videoclip. De functie is beschikbaar voor ruim vijf miljoen nummers, maakt YouTube bekend op zijn blog.
Lees meer

Google Chrome maakt vaststellen van gebruik privémodus moeilijker

miniDe internetbrowser Chrome van Google gaat het voor websites moeilijker maken om vast te stellen of gebruikers de pagina in de privémodus bezoeken. Dat maakt Google bekend op zijn blog.
Lees meer

Competitieve shooter Warface: Breakout verschijnt voor PlayStation 4 en Xbox One

Free-to-playgame Warface heeft een betaalde spin-off gekregen. De game heet Warface: Breakout en is uitgekomen voor de PlayStation 4 en Xbox One. De competitieve shooter kost 20 euro.
Lees meer

Facebook hernoemt Calibra-wallet voor betaalmiddel Libra naar Novi

Facebook kondigt Novi aan, dat is een nieuwe naam voor de digitale portemonnee van het sociale netwerk, die eerder bekend stond als Calibra. De functionaliteit wijzigt volgens Facebook niet. Novi moet een wallet worden voor betaalmiddel Libra.
Lees meer

Links